ONLINE MARKETING

ONLINE KURS

XL Development vam pruža ponudu koju nećete moći odbiti. Pridružite se internet marketing revoluciji: Naučite kako da promovišete Vaš brend, povećate prodaju, angažujete kupce i povećate posjećenost Vaše web stranice. Na kursu se uče osnove oglašavanje putem društvene mreže Facebook, Google AdWords oglašavanje i osnove e-mail marketinga.


Moć internet marketinga

  • nudi mogućnost preciznog targetiranja ciljne grupe u oglašavanju,
  • veća ekonomičnost po pitanju troškova i uloženog vremena,
  • veliki izbor platformi za oglašavanje (Google Adwords, Facebook Ads itd.),
  • mogućnost kontekstualnog oglašavanja interesnim grupama,
  • pruža opciju interaktivnog marketinga (kreativnost vredi više od finansijske moći),
  • oglašavate se na digitalnim uređajima, gde većina provodi najviše vremena,
  • PPC – plaćate samo kada oglas postigne efekat (nema rasipanja troškova),
  • pristupate najvećem tržištu, jer danas su svi na internetu.

Imate priliku naučiti

Copywriting: 

tehnike, prodajne fraze, mali trikovi, pisanje uvoda, razrade, zaključka, bulleti, naslovi, sve, uključujući i dekonstrukcije dobrih sales i landing page-eva. Pisanje “klikabilnih” Fejsbuk i Google reklama, osmišljavanje slogana i još mnogo toga.

Email Marketing:

od tehničkih do praktičnih dijelova, autoresponderi, email copywriting, sekvence, kako, kada i koliko mailova, koji sadržaji, visoki open rate-ovi, klikovi, engagement i reakcije, segmentiarnje, personalizacija, i još mnogo toga kako biste izgradili odlične odnose sa velikom publikom.

SEO: 

Još mnogo toga kako da budete prvi na Googlu, brže, lakše i stabilnije. Od link buildinga, i on page optimizacije pojedinačnog članka, dobre hijerarhije, istraživanja konkurencije, tržišta, linkova, ključnih reči, trendova, lokalnog SEO-a, i još mnogo toga kako biste imali brdoorganskih, mega-kvalitetnih Google posjeta.

Content Marketing: 

Kako se pravi strategija, kako i koliko objaviti, gde, kako iz svakog članka izvući maksimum, kako članak da postiže svoj zadatak od početka do kraja, kako držati ljudima pažnju, dati im vrijednost i izgraditi odnos povjerenja kroz sadržaj. Kako sadržaj prodaje i kako se pomoću sadržaja pozicionirati kao autoritet u tržištu.

Facebook i Google oglasi: 

Od plaćenih oglasa, jeftnijih klikova, građenja reputacije i popularnog fan page-a, engagementa, targetovanja, kreiranja dobrih reklama koje mogu da idu u nedogled, mjerenja rezultata i optimizacije kampanje. Kako da maksimalno iskoristite mogućnosti koje Facebook nudi, sa jedne strane, i Google AdWords sa druge. Sve za viši Click Through Rate i Relevance score kako biste izgradili profitabilan kanal.

Conversion Rate Optimizacija:

Kako sve moguće alate možete koristiti, kao i ideje, za povećanje konverzija… od “jeftinih” ali djelotvornih trikova i fazona do izgradnje profitabilnog Funnela, povećanja vrednosti pojedinačnog kupca i “povezivanje konaca” svih elemenata da zajedno rade kao dobro ukomponovan sistem.

I još mnogo, mnogo toga… od gerila marketinga, Instagrama, remarketinga, outbound mailova i affiliate marketinga…


PRIJAVITE SE

Pošto je ovo prvi put da pružamu uslugu Online Edukacije, spremili smo i malo iznenađenje! Za prvih 50 kandidata koji se upišu kurs je besplatan. Putem Emaila dobit će te sve potrebne informacije i detaljnije. Vidimo se

Contact Us