XL Development u suradnji sa Aperto d.o.o – Izrada web stranice

XL Development u suradnji sa Aperto d.o.o – Izrada web stranice

O PROJEKTU

Za našeg klijenta Aperto d.o.o uradili smo nešto potpuno novo i inovativno. Web stranicu pokreće napredni CMS sa najmodernijom web tehnologijom. Korisnici mogu prilikom prve posjete uvidjeti sve prednosti dizajna i potpuno novog korisničkog iskustva. Web stranica je optimizirana za touch-screen korištenje, a dizajn je prilagođen korištenju na ekranima različitih veličina. Moderan dizaj garantuje odlično iskustvo za sve posjetitelje web stranice, bez obzira sa kojeg uređaja pristupaju istoj.

Prilikom planiranja i implementacije dizajna, najviše pažnje je bilo usmjereno na realnim potrebama i iskustvu korisnika. Dizajn donosi mnogo bolji pregled, a unaprijeđena pretraga olakšava pronalazak važnih informacija za sve posjetitelje. Web stranica omogućava jednostavan pristup novostima, publikacijama, asortimanu, online prodavnici i ostalim relevantnim informacijama Aperta.

O KLIJENTU

APERTO d.o.o je specijalizovana veleprodaja osnovnih životnih namirnica, pića i neprehrambenih proizvoda za hotele, restorane, picerije, pekare, barove i slično.

Aperto se pozicionirao na domaćem tržištu kao kvalitetan, fleksibilan i pouzdan partner, koji je od početka prilagodio svoju uslugu visokim zahtjevima kupca. Preduzeće je posvećeno stalnom unaprijeđenju i ulaganju u širenje, marketing i profesionalno usavršavanje.

U našoj ponudi se nalazi preko 2500 artikala za koje se garantuje kvalitet uz stalnu kontrolu kvaliteta.

Zadovoljan kupac je glavna misija našeg poslovanja. U svijetu dinamičnih promjena nastojimo klijentu pružiti najbolje i osigurati kvalitetu krajnjem potrošaču. Jasan cilj nam je pozicija lidera u distribuciji prema HoReCa kanalu kao i širenje asortimana brendova koje imamo u distribuciji.

Share this post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *