O Nama

Novi put do uspjeha.napretka.poboljšanja.


Saznajte o nama

XL Development je Agencija koja pruža širok spekat usluge na poljima multimedije. Pružamo vam najpristupacnije i najkvalitetnije usluge sa mnogobrojnim popustima, jer mi smo oni koji žele svakom od svome klijentu da izadju u susret i da omogučimo što bolje usluge i kvalitetnije usluge. Od Vas jedino što očekujemo je povjerenje u nas i prepustite se timu školovanih stručnjaka sa godinama iskustva. Rješenje po Vašoj mjeri uvijek analiziramo od samog početka. Nakon završenog projekta, ostajemo uz Vas i edukujemo Vas kako da koristite i obogaćujete finalni proizvod. Osmišljeno dizajniranja u samom početku na taj način je višestruko učinkovitije jer prati sve poslovne procese vaše kompanije.

Mi “ne pišemo malim slovima”… Znači, kod nas nema skrivenih troškova koji se klijentu “zaborave” reći i koji se pojave kada web stranica bude gotova. Mi ne uslovljavamo naše klijente domenom, hostingom ili drugim načinima i ne vezujemo ih za sebe “po svaku cijenu”. Izradu web stranice naplaćujemo samo jednom, te naši klijenti uvijek imaju mogućnost da po slobodnoj volji rade sa svojom web stranicom šta god žele. Mi smo tu za savjet i pomoć.

Zainteresirani smo da pomognemo firmama svih profila i djelatnosti, bilo da su male ili velike. Svaki naš klijent ima podjednak tretman, sa punim vremenom i pažnjom..


Po čemu smo posebni ?

Garantujemo da ćete biti izuzetno zadovoljni finalnim rješenjem i da ćete vrlo brzo osjetiti povećanje intenziteta poslovnih procesa. Kroz zajednički rad na projektu prevazilazimo barijeru klijent – agencija, te se nastojimo uključiti u poslovne procese i filozofiju poslovanja Vaše kompanije kako bi Vam finalni proizvod bio što bliži.

U fazi testiranja kompletan sadržaj web stranice postavljamo na neutralan link, kako bismo mogli pregledati sadržaje i funkcionalnost i ispravili eventualne propuste. Ugrađujemo zaštitu da bi osigurali i preventivno spriječili neovlaštene upade na stranicu, te zloupotrebu.

Naša saradnja se u pravilu ne završava optimizacijom i promocijom Vaše web stranice, jer mi sa svojim klijentima postajemo prijatelji.. Napravit ćemo Vam funkcionalnu i modernu web stranicu za mnogo manje novca.